Over ons

Bent u op zoek naar een efficënte en betrouwbare partner voor het vervoer van ongevaarlijke vloeistoffen over de binnenwateren, door heel Europa? Dan staan Maaskade Bevrachters en haar meer dan 60 binnentankvaartschepen garant voor optimale logistieke oplossingen.

Met een veelzijdige klantenkring in de plantaardige en eetbare oliënmarkt, fermentatie- en veevoederindustrie maar ook in de papierindustrie en de dedicated producten in de nichemarkt.
Maaskade Bevrachters beschikt over de grootste vloot van binnentankvaartschepen voor het transport van niet gevaarlijke producten.

vervoeren van ongevaarlijke vloeibare producten

Dag in, dag uit vervoeren wij ongevaarlijke vloeibare ladingen met onze vloot van ruim zestig dubbelwandige tankschepen. De schepen zijn speciaal ontworpen voor het vervoer van de producten en variëren in grootte van 400 tot 3000 ton. Onze schepen met de ervaren bemanningen ziet u overal aanmeren.

professionele en ervaren bemanning

Onze goedopgeleide, professionele en ervaren bemanning weet in alle omstandigheden om te gaan met de hoogwaardige producten die we vervoeren in roestvaststalen of duurzaam gecoate tanks.

Betrouwbare partner

Maaskade Bevrachters is een begrip in Europa, een graag geziene gast en betrouwbare partner als het om de binnenvaart gaat.

WE HEBBEN MEER DAN 60 VERSCHILLENDE TANKSCHEPEN OM U TE DIENEN

KLIK HIER ONDER VOOR ONZE GEHELE VLOOT EN SPECIFICATIES.

Bekijk vloot

Onze Partners

Wij werken samen met verschillende andere partners. Hieronder vindt u wat informatie over Agrominne.

AGROMINNE

Agrominne is een ‘oude bekende’ in de binnenvaartwereld. Al sinds de oprichting door L. Minne in 1902 heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd als transport organisator.

Lees meer